In 2023 en 2024 worden er verschillende culturele activiteiten in Heerlen-Noord georganiseerd, waarbij talentvolle cultuurmakers tijdens creatieve workshops hun talenten delen met de buurt!

Alle jeugdigen van 7 – 14 jaar én ouders mogen meedoen. Als deelnemer kun je hierbij creatieve talenten ontwikkelen en natuurlijk mag je je eigen gedachten uiten in de kunstwerken.

Tussentijds organiseren we diverse mini-exposities en aan het eind van 2024 presenteren we de vele kunstzinnige resultaten in een eindexpositie.

In februari 2023 zijn de eerste activiteiten gestart onder begeleiding van wijkkunstenaar Terence Oey en rapper Vic Verhagen. Vervolgens hebben reeds diverse cultuurmakers het stokje overgenomen en vele jongeren deelgenomen.

De activiteiten vinden plaats bij Jongerencentrum The Move op de Varenbeukerweg 58 in Heerlen, evenals bij Jongerencentrum The Max op de Kastanjelaan 140 in Hoensbroek.

Voel je van harte welkom om deel te nemen. Het maakt niet uit in welke buurt je woont.

Benieuwd op welke dagen en tijden de volgende activiteiten plaatsvinden? Houd dan onze instagram en facebook pagina in de gaten.

Kidsproof! – cultuur in de wijk is mogelijk gemaakt door bijdragen van VSB Fonds,  Gemeente Heerlen en Provincie Limburg. Het project vindt plaats in een fijne samenwerking met JENS en jongerencentrum The Move.