Samen met 15 kunstenaars [van 18 – 30 jaar] hebben we in een te gek atelier in Heerlen samen met een coach en masters aan creatieve skills gewerkt in aanloop naar een exclusieve groepsshow. Foto; video; vormgeving, dans; schilderen; street art; er hebben kunstenaars meegedaan van allerlei disciplines! Samenwerkingen waardoor samen op nog gekkere ideeën wordt gekomen, zijn gestimuleerd geworden. De kunstenaars hebben creatieve concepten, interventies en kunst gemaakt met als uitgangspunt: Een positieve bijdrage leveren aan de omgeving en anderen met die positiviteit inspireren.

Utopia is gecoacht door Toon Hezemans, een professional die zijn sporen ruim verdient heeft in het creatieve werkveld. Daarnaast hebben er masterclasses plaatsgevonden van gerenommeerde meesters: Theo Ploeg; Arjan Winterink en Laurent Malherbe.

De exclusieve groepsshow heeft vier keer plaatsgevonden voor een select publiek met in totaal meer dan 350 bezoekers!

Utopia is mogelijk gemaakt door bijdragen van Fonds voor Cultuurparticipatie; Huis voor de Kunsten Limburg; Gemeente Heerlen; VSB Fonds; Provincie Limburg en bewoners, die hebben bijgedragen aan een geslaagde crowdfunding. Door een samenwerking met Heerlen Mijn Stad; Schunck; Carbon-6; Cultuurwerkplaats Zeezicht en Weller heeft het project ultiem kunnen slagen. Grote dank!