WAT WE DOEN

Samen met 15 kunstenaars [van 18 – 30 jaar] werken we in een te gek atelier in Heerlen samen met een coach en masters aan creatieve skills en werken we toe naar een exclusieve groepsshow. Foto; video; vormgeving, dans; schilderen; street art; er doen kunstenaars mee van allerlei disciplines! Samenwerkingen waardoor samen op nog gekkere ideeën wordt gekomen, worden gestimuleerd. De kunstenaars gaan creatieve concepten, interventies en kunst maken met als uitgangspunt: Een positieve bijdrage leveren aan de omgeving en anderen met die positiviteit inspireren.

Utopia wordt gecoacht door Toon Hezemans, een professional die zijn sporen ruim verdient heeft in het creatieve werkveld. Daarnaast vinden masterclasses plaats van gerenommeerde meesters: Theo Ploeg; Arjan Winterink en Laurent Malherbe

De exclusieve groepsshow die we organiseren, vindt vier keer plaats voor een select publiek. Vooraf vinden 3 artistieke interventies plaats in het centrum van Heerlen, toegankelijk voor iedereen.

WAAR EN WANNEER

  • Het atelier is gelegen in Carbon6, een locatie die in 3 minuten lopen gemakkelijk te bereiken is vanaf station Heerlen Centrum.
  • Elke week is er één gezamelijke werksessie van drie uur.
  • In totaal zijn er 13 werksessies. De kunstenaars kunnen tussendoor ook werken aan hun kunst in het atelier.
  • De 4 exclusieve groepsshows vinden plaats op 21, 22, 28 en 29 juni in de avonduren.
  • Vanaf 30 juni zijn de kunstwerken nog twee weken te bezichtigen als expositie.
  • De locatie voor de groepsshows en expo is nog even geheim.

TICKETS

Wil jij bij de exclusieve groepsshow zijn? Voor tickets verwijzen we je graag naar onze crowdfunding pagina op Voor De Kunst.

DIT WIL JE NIET MISSEN!

Utopia wordt mede mogelijk gemaakt door