Bekend met Talent

Wil jij een stap zetten in je creatieve ontwikkeling en samen met een groep creatieve makers aan een tentoonstelling werken? 

Of wil jij graag andere creatieve makers leren kennen en samen activiteiten ondernemen of kunst maken in een gezamenlijke werk- en ontmoetingsruimte? 

Dat hebben we geregeld!

In 2019 heeft De Positieve Stad met project Utopia de basis gelegd voor een community van creatieve makers in Heerlen. Met Bekend met Talent wordt de community verder ontwikkelt, zodat zowel de creatieve makers als gehele groep en iedereen afzonderlijk zich verder kan ontwikkelen.

Er zijn in het najaar van 2019 succesvolle meetings georganiseerd om de behoeften van creatieve makers in kaart te brengen en samen de invulling van Bekend met Talent te bepalen. In december 2019, tijdens de eerste editie van ‘t Heerlense Kunstcafé, heeft een grote groep creatieve makers uit de omgeving waardevolle aanvullingen gegeven, waarmee Bekend met Talent is gefinetuned.

IN NOVEMBER HEBBEN VERSCHILLENDE STARTBIJEENKOMST-VERGADERINGEN PLAATSGEVONDEN MET MEER DAN 50 BEZOEKERS, WAARNA HET PROJECT IS GESTART!

JE KUNT JE NOG ALTIJD AANMELDEN OM MEE TE DOEN!

Aanmelden om mee te doen, kan door een mailtje te sturen naar sidney@depositievestad.nl
met je naam en telefoonnummer
of door te what’s appen naar Sidney op 06-24534613.